Werken bij Beelen.nl

Kom jij ons team versterken?
Werken bij Beelen.nl

Alles over werken bij Beelen.nl

Onze mensen zijn ons belangrijkste kapitaal. We zijn van oorsprong een familiebedrijf en daarom begrijpen wij als geen ander dat mensen met plezier werken en presteren, als zij zich goed voelen. Wij hebben bewust gekozen voor een platte organisatie, waar openheid een belangrijke rol in speelt, zodat mensen indien nodig gemakkelijk hun weg vinden.

“Jouw ontwikkeling is belangrijk en draagt bij aan het succes van Beelen.nl. Daarom stimuleren wij jouw persoonlijke groei.”

Maar niet alleen plezier speelt een essentiële rol in ons succes: ook dragen wij grote verantwoordelijkheid als het gaat om veiligheid en welzijn van onze collega’s, samenwerkingspartners en omwonenden. Goed en verantwoord werkgeverschap betekent voor ons het creëren van veilige arbeidsomstandigheden en het bevorderen van de gezondheid en welzijn. Niet alleen op de directe werkvloer, maar juist ook thuis en op de lange termijn. Daarom investeert Beelen.nl in de bedrijfscultuur, persoonlijke groei van mensen, duurzame inzetbaarheid en veiligheidsmaatregelen op onze locaties en bij projecten.

Werken bij Beelen.nl vraagt om 200% inzet. Of het nu gaat om een kraanmachinist die met precisie een gebouw ontmantelt, een chauffeur op de vuilniswagen die vriendelijk en zorgvuldig zijn werk doet, of een enthousiaste accountmanager die elke dag bezig is met het werven van nieuwe klanten. Iedereen gaat maar voor één ding: het succes van ons bedrijf! Wil jij werken bij een dynamisch, sterk groeiend bedrijf waar elke dag anders is? Ben je ondernemend en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan horen we graag van je.

“Samen maken we er meer van!”

Beelen.nl in 100 seconden

Stichting in Beeld

Onze mensen zijn ons belangrijkste kaptiaal. Mensen die zich goed voelen en met plezier werken, presteren beter en zorgen voor een goede sfeer. Maar soms heeft iemand te maken met een tegenslag, waardoor het plezier in het werk even wat minder is.

Dankzij 'Stichting in Beeld' kunnen we deze mensen passende ondersteuning bieden en hen helpen het plezier in leven en werk weer terug te vinden. 

Dit zijn onze vacatures

Chauffeur C/E regio Overijssel
Harderwijk Full-time (40 uur)
Chauffeur C/E regio Amsterdam
Amsterdam Full-time (40 uur)
Chauffeur C/E regio Rotterdam
Vlaardingen Full-time (40 uur)
Handsloper
Harderwijk Full-time (40 uur)
Voorman Sloopwerken
Harderwijk Full-time (40 uur)

Wil jij meer weten over onze vacatures of over werken bij Beelen.nl?

Contact dan Patricia Witteveen, onze recruiter!
Wil jij meer weten over onze vacatures of over werken bij Beelen.nl?