Maak jij er ook meer van?

Kom werken bij Beelen.nl!

Wij zijn Beelen.nl:

Duurzame aannemer in de sloopsector, recyclaar van bouw- en sloopreststromen en inzamelaar van bedrijfsafval. Ook zijn we actief op het gebied van diensten zoals het leveren van containers en andere afvaloplossingen voor de horeca en grote evenementenhallen, detailhandel en universiteitscampussen. Met trots kunnen we je vertellen dat we uitgegroeid zijn tot een belangrijke speler in de Nederlandse markt met een omzet van bijna 150 miljoen euro en meer dan 400 betrokken collega's! Zij werken vanuit één van onze locaties in Amsterdam, Harderwijk, Heerhugowaard, Houten, Nieuwe Wetering, Terneuzen en Vlaardingen. Ons credo:

“Samen maken we er meer van!”

Beelen.nl in 100 seconden

Wat kun je van ons verwachten?

Voor iedere collega binnen Beelen.nl geldt dat we veel van hem of haar verwachten, maar daar staat dan ook altijd een mooie functie in een interessante branche en bij een prettige werkgever tegenover! We bieden je, naast een aantrekkelijk salaris, ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Als nieuwe medewerker volg je daarnaast een op jou afgestemd introductieprogramma om je snel in onze organisatie thuis te voelen. En natuurlijk word je goed begeleid tijdens het inwerktraject.

Los van dit alles biedt Beelen.nl je iets wat misschien nog wel belangrijker is: een plezierige werkomgeving. Een werkgever waar je jezelf kunt zijn, hard werken en verantwoordelijkheid gewaardeerd worden en je steeds kunt blijven ontwikkelen!

En nu jij!

Zie jij jezelf al bij ons werken? Word je enthousiast van ons verhaal? Herken jij je in onze manier van werken en wil je er ook meer van maken? We nodigen je van harte uit om te solliciteren! Hieronder tref je onze actuele vacatures aan en kun je lezen hoe je hierop kunt solliciteren. Zit er niets voor je tussen? Zet deze pagina in je favorieten om later nog eens terug te keren. Misschien zit er dan iets voor je bij.

Kun je echt niet wachten om kennis met ons te maken? Een open sollicitatie is altijd welkom! Onze recruiter Patricia Witteveen ziet je motivatie en CV graag tegemoet. Scroll door naar onderen voor haar gegevens! 

Wil jij meer weten over een vacature of over werken bij Beelen.nl?

Contact dan Patricia Witteveen, onze recruiter!
Wil jij meer weten over een vacature of over werken bij Beelen.nl?

Dit zijn onze vacatures

Accountmanager
Tilburg 32 - 40 uur
Tender- en accountmanager
Harderwijk Full-time (40 uur)
Monteur
Harderwijk Full-time (40 uur)
Marketing en Communicatie Manager
Landelijk 32 - 40 uur
Sloper en deskundig verwijderaar van gevaarlijke stoffen
Harderwijk Full-time (40 uur)
(sloop)kraanmachinist
Full-time (40 uur)
Assistent UHD sloopkraan
Full-time (40 uur)
(Meewerkend) Voorman
Vlaardingen Full-time (40 uur)
Kraanmachinist
Amsterdam Full-time (40 uur)
Medewerker Klantenservice
Nieuwe Wetering Full-time (40 uur)
Terreinmedewerker
Houten 32 - 40 uur
Chauffeur C/E regio Houten
Houten Full-time (40 uur)
Chauffeur C/E regio Amsterdam
Amsterdam Full-time (40 uur)
Chauffeur C/E regio Rotterdam
Vlaardingen Full-time (40 uur)
Handsloper
Harderwijk Full-time (40 uur)
Voorman Sloopwerken
Harderwijk Full-time (40 uur)