Beelen.nl - Stichting in Beeld

Onze mensen zijn ons belangrijkste kaptiaal. Mensen die zich goed voelen en met plezier werken, presteren beter en zorgen voor een goede sfeer. Maar soms heeft iemand te maken met een tegenslag, waardoor het plezier in het werk even wat minder is.

Dankzij 'Stichting in Beeld' kunnen we deze mensen passende ondersteuning bieden en hen helpen het plezier in leven en werk weer terug te vinden. 

Bij Beelen.nl ben jij in Beeld. Heb je een duwtje in je rug nodig? Een goed gesprek of een luisterend oor? Dan staan wij van Beelen.nl voor je klaar. Wij hebben Stichting ‘in Beeld’ opgericht. Een uniek platform dat zich volledig richt op het ondersteunen van onze medewerkers en hun gezin.

Vanuit de stichting staat er een team voor je klaar dat je helpt bij allerlei zaken. Van hulp bij het schrijven van een brief tot het luisteren naar je verhaal en je een spiegel voorhouden. Kritisch maar oprecht. We kunnen ook ondersteunen in menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten of creativiteit. Financiële ondersteuning doen we niet. We kunnen je wel helpen om je financiën op orde te brengen (bijvoorbeeld met een budgetcoach). We werken graag samen met jou aan een oplossing. Het allerbelangrijkste is jouw welzijn.

Stichting in Beeld - Oplossen doen we samen

Als je niet lekker in je vel zit, ben je minder geconcentreerd en sneller geprikkeld. Als je er zelf niet uitkomt, is het fijn als je eens met iemand om de tafel kunt. Iemand die gewoon naar je luistert en iemand die samen met jou gaat kijken welke oplossingen er zijn. Samen maken we de toekomst weer wat mooier.

Een vlinder voor verandering: Het logo van Stichting in Beeld is een vlinder gevormd door de gespiegelde B van Beelen.nl. Het symboliseert verandering en dat willen wij ook realiseren. Met een beetje ondersteuning de toekomst net een stukje mooier maken.

Hoe kun je hulp vragen?
Zit je met een probleem en kun je niet bij je leidinggevende terecht? En wil je er eens over praten met een onafhankelijk, betrouwbaar persoon? Of denk je dat we jou op een andere manier kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.
 
Aanvragen worden strik vertrouwelijk behandeld
Je kunt een aanvraag indienen bij de stichting via de mail stichtinginbeeld@beelen.nl of via eerste aanspreekpunt Gerard den Hertog (gdenhertog@beelen.nl). De stichting beoordeelt de aanvraag en kijkt of en op welke manier we je kunnen bijstaan. Als je een aanvraag indient, krijg je altijd een bericht waarin we uitleggen of we je wel of niet kunnen helpen. Besluiten we je hulpvraag te gaan behandelen, dan gaan we samen aan de slag. Uiteraard behandelen we elke aanvraag strikt vertrouwelijk.

 

1425