Stadsreiniging

Stadsreiniging

Bladzuigen

In het najaar verandert de natuur in een prachtig, gekleurd landschap waarbij bomen zich ontdoen van hun bladeren. Echter zorgt dit verschijnsel ook voor onveilige situaties en ondervinden veel mensen hinder van deze losliggende bladeren.

Beelen.nl Event Services heeft voor u de oplossing!

Door middel van onze zuigmachine ontdoen wij de desbetreffende locatie zoals hoofdwegen, wandel- en fietspaden, gazons of andere bestemmingen van zowel kleine als grote hoeveelheden vallend blad, ongeacht de ondergrond. 

Veegservice

Voor het schoonmaken en -houden van verharde wegen, zoals aanlooproutes, parkeerplaatsen en openbare wegen beschikken we over moderne veegwagens, door ervaren chauffeurs bestuurd.

Evenementen veegservice

Het is belangrijk dat verharde wegen, zoals aanlooproutes, parkeerplaatsen en openbare wegen worden schoongehouden en vrij van zwerfvuil blijven. Hiervoor beschikken we over moderne veegwagens, bestuurd en bediend door onze ervaren medewerkers.

Evenementen veegmachine

Naast het volledige afvalmanagement kunnen wij een veegservice als extra service aanbieden. Met onze speciale veegwagens kunnen wij uw evenemententerrein volledig schoon opleveren en zal het veegvuil worden afgevoerd.

Schone oplevering door de inzet van onze veegservice

We werken met eigen mensen, eigen voorraden en eigen materieel waardoor wij een maximale flexibiliteit en snelheid kunnen bieden. Het bieden van een veegservice op uw evenement kan dan ook niet ontbreken!

In combinatie met onze complete dienstverlening kunnen wij u een schone oplevering van uw evenemententerrein garanderen, ongeacht de ondergrond.

Meer informatie? Neem dan contact met ons op via de button hieronder. 

Neem contact met ons op!