Alles voor een schoon evenement

Beelen.nl Event Services is uw totaalpartner bij indoor en outdoor evenementreiniging.
Alles voor een schoon evenement

Specialist in effectief en duurzaam afvalmanagement

Jaarlijks vinden in Nederland zo’n achthonderd muziek- en dancefestivals, sport-, food - en andere evenementen plaats. Voor een groot aantal daarvan levert Beelen.nl Event Services (voorheen CT Event Services) een breed assortiment containers en schoonmaakdiensten. Met enthousiaste medewerkers en modern, milieuvriendelijk materiaal staan we dag en nacht, zeven dagen per week garant voor een dienstverlening die aansluit op de wensen en eisen van onze klanten.

Innovatief, duurzaam

In Nederland, België en Duitsland hebben we de afgelopen jaren bewezen dat we een betrouwbare en toonaangevende partner in het reinigen van evenemententerreinen zijn. Dankzij onze innovatieve, duurzame oplossingen en concepten zijn we in staat om ieder evenement schoon en netjes te houden. Met vakkundig personeel en ons moderne, milieuvriendelijke materieel leveren we een optimale service: van de voorbereiding van ieder evenement tot en met het schoon opleveren van de locatie na afloop van het evenement.  

Totaalpartner

We zetten speciale machines en materialen in om evenemententerreinen schoon te maken én te houden, ongeacht de ondergrond; gras, zand, beton, tegels of vlonders. Wij richten ons op het volledige afvalmanagement en leveren een breed assortiment aan containers voor ieder denkbaar evenement, waarbij we als een totaalpartner intensief met onze klanten samenwerken. Zo werken we aan een constante verbetering van onze dienstverlening waarbij we het kostenaspect voor de klant nooit uit het oog verliezen.

Beelen.nl Event Services onderscheidt zich door:

  • In ieder onderdeel van het proces mee te denken met de klant.
  • Telkens nieuwe duurzame afvaloplossingen- en mogelijkheden te ontwikkelen.
  • Hoogwaardige, constante kwaliteit en service te leveren.
  • "Kan niet, bestaat niet" is ons motto en dat maken wij iedere dag waar. 

Evenementenreiniging

Voor de reinigingswerkzaamheden op uw evenement onderscheiden we vier fasen:

  • Pre-reiniging
  • Reiniging tijdens uw evenement
  • Nachtreiniging (bij meerdaagse evenementen)
  • Eindschoonmaak en oplevering

Meer info

Evenementenreiniging

Afvalmanagement

Hiermee bedoelen we het in kaart brengen van de verschillende afvalstromen op het evenement tot aan het verwerkingsproces. De overheid heeft bepaald dat de hoeveelheid huishoudelijk restafval in 2020 75 procent lager moet zijn dan in 2014.

Meer info

Afvalmanagement

Onze serviceteams

Effectief, duurzaam en professioneel afvalmanagement bestaat uit verschillende werkzaamheden die parallel lopen met de routes en belevingsmomenten van de evenementbezoekers. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door onze serviceteams die door hun kleding goed herkenbaar zijn en in direct contact met elkaar en de teamleider(s) staan.

Meer info

Onze serviceteams

Campingreiniging

Bij (meerdaagse) evenementen kiezen bezoekers steeds vaker voor een campingovernachting. Reinigingswerkzaamheden op campingterreinen vragen om specifieke kennis, ervaring en speciaal ontworpen materieel voor het verminderen van zwerfafval en de beheersing van opruim- en reinigingswerkzaamheden.

Meer info

Campingreiniging

Stadsreiniging

Voor het schoonmaken en -houden van uw stad of dorp biedt Beelen.nl meerdere opties. Van bladzuigen tot veegservice: Beelen.nl heeft voor alles een oplossing!

Meer info

Stadsreiniging

Verhuur

Met een groot assortiment aan afvalcontainers en -oplossingen leveren wij voor elk type evenement een passend advies met bijbehorende inzamelmaterialen.

Meer info

Verhuur

Klantgericht maatweerk

Beelen.nl Event Services is altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van afvalinzameling en afvalscheiding waarbij we de standaardproducten en -diensten altijd een stap voor willen zijn. Omdat we ons realiseren dat ieder evenement uniek is en het publiek heel divers, maakten en leverden we de afgelopen jaren voor veel evenementen producten of diensten op maat. En dat blijven we doen.

Meer info

Klantgericht maatweerk