Koninklijke Horeca Nederland en Beelen.nl samen slim op weg! Doe ook mee!

Café Boerke Verschuren in Breda ging je al voor.

Na een turbulente periode is er eindelijk weer licht aan het einde van de tunnel! Het zomerseizoen is begonnen, de terrassen stromen weer vol en de Corona-beperkingen nemen af! We snappen dat het als horecaondernemer, helemaal in deze tijden, belangrijk is dat je flexibele leveranciers hebt die je ondersteunen. 

Daarom zijn in juli 2021 Koninklijke Horeca Nederland en Beelen.nl een samenwerking aangegaan op het gebied van Afvalinzameling en Recycling. Wij helpen jou graag met de veranderende situaties binnen de horeca, zoals 'LAP3', maar ook met advies in het algemeen!

Benieuwd wat wij jou te bieden hebben? Meld je hieronder aan en onze adviseurs nemen vrijblijvend contact met je op. We staan namelijk klaar om bij jou op locatie te bespreken hoe wij meerwaarde voor jou en jouw bedrijf kunnen betekenen! Jouw wensen staan daarbij centraal. Wellicht wil je verduurzamen. Of vanuit kostenbeheersing vooral voordeliger je afvalstromen verwerken. Op basis van een afvalmanagementscan krijg je een voorstel op maat, waarna jij zelf de vervolgstappen bepaalt. 

Jouw KHN voordeel: Geen langdurig contract, gratis opzegservice, flexibiliteit via onze app en scherpe tarieven!

1366