Bedrijfsafval

De beste oplossingen voor uw bedrijfsafval
Bedrijfsafval

Bedrijfsafval

Beelen.nl gelooft dat bedrijfsafval waardevol is. Wij geloven dat we de maatschappij dienstbaar kunnen zijn door een goede samenwerking met bedrijven, op een slimme manier hun afval in te zamelen en dit vervolgens hoogwaardig te verwerken.

Door onze platte organisatiestructuur zijn wij in staat om ons flexibel op te stellen en werken we met korte communicatielijnen zodat we snel reageren op uw vraagstukken. Hiernaast staan onze gedreven medewerkers in heel Nederland klaar om u te ondersteunen en van a tot z te ontzorgen. Zo maken wij er samen meer van!

Met een doordacht assortiment aan inzamelmiddelen weten wij voor ieder vraagstuk een oplossing te realiseren. Onze slimme technologie geeft u inzicht in de afvalstromen die we bij u ophalen en voor u verwerken. Op deze manier geven wij inzicht in onze wereld zodat we deze samen beter kunnen maken.

Afvalstromen

Beelen.nl werkt met vele soorten afvalstromen: van bedrijf tot sloopafval. De afvalsoorten die bij de meeste bedrijven worden opgehaald, zijn: 

Voor uw bedrijfsafval werken wij per afvalsoort met verschillende formaten rolcontainers. Bekijk via de knop hieronder ons assortiment. Wilt u meer informatie over alle afvalsoorten waarmee Beelen.nl werkt? Klik dan hier.  

Vraag direct uw container aan!

Minipers

Heeft u veel afval en weinig ruimte? Hiervoor hebben wij een minipers ontwikkeld. Voor meer informatie over deze oplossing, klik dan hier.

Grote persen

Komt er veel afval vrij bij uw bedrijfsprocessen? Dan biedt onze perscontainer dé perfecte oplossing. Klik hier voor meer informatie.

448