Aannemingen

Wij zijn expert in demontage, ontmanteling en asbest sanering.
Aannemingen

 

Beelen.nl staat voor een gedegen aanpak van uw ontmantelings- of saneringsproject. Met ervaren medewerkers en focus op hoogwaardig hergebruik van materialen maken wij meer van uw project. 

Om zoveel mogelijk materialen te kunnen hergebruiken (trede B op Ladder van Lansink) heeft Beelen NEXT, onderdeel van Beelen.nl, ervaren en gespecialiseerde demontageteams. Deze demontageteams demonteren gebouwonderdelen en materialen, om deze een tweede leven te geven via onze eigen webshop en ons netwerk van partners.

Een ander wezenlijk onderdeel van de herbestemming van veel materialen is de Beelen NEXT werkplaats. Hier werken we aan het vinden van toepassingen voor gebruikte materialen samen met sociaal partners, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkten en (jonge) ontwerpers. In deze werkplaats wordt bijvoorbeeld sloop- en afvalhout verwerkt tot nieuwe houten producten.

De financiële waarde die met onze circulaire aanpak wordt gecreëerd wordt, komt uiteraard ten goede aan de opdrachtgever. Hierover wordt in een overzicht volledig transparant gerapporteerd.

Dankzij een breed dienstverleningspakket is Beelen.nl in staat de opdrachtgever volledig te ontzorgen. Van asbestsanering tot demontage, van ontmanteling tot sloop en van recycling tot levering van nieuwe bouwmaterialen en grondstoffen.

525

Wist u dat wij met onze sloopactiviteiten marktleider in Nederland zijn en wereldwijd maar liefst op de 7e plaats staan? Of het nu over kleine of grote objecten gaat, over totaal- of juist renovatiesloop; wij weten als geen ander hoe dit gedegen wordt aanpakt!

Certificaten

Bij alle activiteiten en dienstverleningen die wij binnen Beelen.nl uitvoeren, hebben wij zorg en aandacht voor onze stakeholders, de zorg voor het milieu, duurzaamheid en goede arbeidsomstandigheden. Ook het voldoen aan wet- en regelgeving maakt onderdeel uit van ons dagelijkse beleid. Zo denken wij bij het inrichten van al onze activiteiten en processen telkens aan klanttevredenheid, de veiligheid van ons personeel, proces continuïteit, continue verbetering en het minimaliseren van onze uitstoot.

Om te kunnen en blijven voldoen aan de wensen en verwachtingen van onze stakeholders hebben wij een integraal managementsysteem ontwikkeld en geïmplementeerd. Deze wordt door verschillende onafhankelijke certificerende instanties periodiek getoetst op conformiteit ten opzichte van diverse normen en keurmerken. Naast deze certificaten bezit Beelen.nl ook specifieke proces en product certificeringen conform BRL 2506, BRL 9313 en NTA 8080.

Kortom: Klanttevredenheid, veiligheid en milieu hebben vanzelfsprekend onze hoogste prioriteit. Ter waarborging van de laatste twee beschikt Beelen.nl over de volgende certificaten.       

Certificaten

Asbest & Milieu

Beelen.nl heeft eigen asbestsaneringsteams met ervaren en gedreven medewerkers. Door ons te continu te richten op innovatieve saneringsmethoden en pragmatisch werken zijn wij in staat optimale veiligheid te combineren met kostenefficiëntie voor onze opdrachtgevers.

Gecertificeerd en goed opgeleid personeel is een vereiste. Beelen.nl heeft gecertificeerde personeel voor het verwijderen (DAV) en toezicht houden (DTA). Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. Door het asbest saneren in eigen beheer, met eigen personeel en materieel uit te voeren, kunnen we garanderen dat te slopen objecten en bouwwerken asbestvrij zijn voordat de sloop aanvangt.

Asbest & Milieu

Woningbouw

Beelen.nl voert voor woningcorporaties en woningeigenaren een groot scala aan werkzaamheden uit. Het gaat hierbij om klussen in groot onderhoud, transformatie, asbestwerkzaamheden, mutatie en totaalsloop. Beelen.nl ontzorgt de klant volledig. 

Meer lezen

Inmiddels heeft Beelen.nl in heel Nederland (kantoor)locaties geschikt gemaakt voor herontwikkeling. Ook voor vastgoedbeheerders en bouwaannemers voert Beelen.nl dagelijks sloopwerken uit. In het ontmantelen van kantoren is niets ons vreemd of nog onbekend!

Kantoren

Inmiddels heeft Beelen.nl in heel Nederland (kantoor)locaties geschikt gemaakt voor herontwikkeling. Ook voor vastgoedbeheerders en bouwaannemers voert Beelen.nl dagelijks sloopwerken uit. In het ontmantelen van kantoren is niets ons vreemd of nog onbekend!

Meer lezen

Toch leren we elke dag weer. Continu zijn we onze sloopmethodieken aan het optimaliseren. Daar waar voorheen gebouwen rigoureus gesloopt werden, kiezen opdrachtgevers steeds meer voor renovatie of gedeeltelijke sloop door demontage. 

Retail

Elke bouw dag betekent immers omzetverlies. Daarom is de renovatie van een retail locatie altijd gekoppeld aan een strakke en ambitieuze planning. Voor Beelen.nl geen probleem.

Meer lezen

Retailvastgoed is vaak gelegen op drukke locaties. Er zijn veel fietsers, wandelaars en automobilisten. Ook zijn omliggende panden vaak volop in bedrijf. Beelen.nl stemt haar werkwijze hierop af.

Zorg en onderwijs

Hoewel ieder project weer anders is, staat één ding vast: de omgeving mag geen gevaar lopen of hinder ondervinden van de sloopwerkzaamheden!

Meer lezen

Beelen.nl stemt transportbewegingen van en naar het werkgebied hierop af. We rijden bijvoorbeeld niet in de spitsuren en maken gebruik van verkeersregelaars om de in- en uitrit van het werkterrein veilig te houden.

Industrieel en logistiek

Veilig werken op industriële sloopwerken staat bij Beelen.nl hoog in het vaandel. Gevaarlijke stoffen zoals asbest, radioactief afval, vloeistoffen, oliën, vetten en andere site-gebonden gevaarlijke stoffen ruimen we zorgvuldig op.

Meer lezen

 Het is daarnaast niet ongebruikelijk dat we bij Beelen.nl nieuwe slooptechnieken ontwikkelen om de klus nog veiliger en sneller geklaard te krijgen.

Infrastructuur en civiel

Beelen.nl werkt prima onder tijdsdruk zonder dat dit ten koste gaat van kwaliteit en veiligheid. Met een veelzijdig assortiment aan modern sloopmaterieel, klaart Beelen.nl elke klus.

Meer lezen

Vanuit onze circulaire werkwijze maakt Beelen.nl optimaal gebruik van de aanwezige materialen. In alle gevallen loont het om zo vroeg mogelijk aan tafel te zitten.

Calamiteiten

24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar. Wij beschikken over alle middelen om adequaat op de situatie in te spelen, de gevaren weg te nemen en de schade op te ruimen.

Meer lezen

Beelen.nl heeft het “procescertificaat asbestverwijdering” en daarmee bevoegd om asbest te saneren. We hebben ruime ervaring, van eenvoudige asbestsanering tot complexe industriële asbestsaneringen.