Geen producten in uw winkelmandje

Nieuwsberichten

17 januari 2019

Nadat we de te slopen panden volledig digitaliseren, zetten we ze in een database. Door deze panden als ‘materiaaldepots’ te zien kunnen we de vraag naar materialen afstemmen op het aanbod. Hierdoor wordt het o.a. gemakkelijker om elementen uit de oudbouw te hergebruiken voor nieuwbouw.


17 januari 2019

BAM Wonen is in opdracht van woningcorporatie Vestia gestart met de grootschalige verduurzaming van Hoog Lindoduin.


17 januari 2019

De Universiteit Leiden liet dit jaar wegens asbest de oude laboratoria van de faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen slopen.


21 december 2018

Beelen Nederland heeft een meerderheidsbelang genomen in CT Event Services, zodat er een sterke combinatie ontstaat om evenementenorganisaties volledig te ontzorgen wat betreft afvalmanagement- en verwerking. Beelen Nederland en CT Event Services hebben beide veel ervaring op het gebied van dienstverlening in de afvalketen. CT Event Services kan door de samenwerking verdere invulling geven aan de verduurzaming van de festivals en evenementen.


14 december 2018

Vorige week is het nieuwe kantoorpand van de Goede Doelen Loterijen opgeleverd. Het kantoorpand heeft een Breeam-NL Outstanding-certificaat ontvangen, Beelen verzorgde in opdracht van JP van Eesteren de sloop en demontage, waar wij tevens een Breeam-NL certificaat "Sloop en Demontage" voor ontvingen!


14 december 2018

Beelen Sloopwerken is gestart met de asbestsanering, ontmanteling en sloop van deze plant aan de Ankerweg te Amsterdam.


03 december 2018

Op de smalle grachten van Amsterdam is de ruimte schaars en zijn de vierkante meters duur. 


26 november 2018

In de november editie van het NVOX magazine voor het onderwijs in natuurwetenschappen, heeft Beelen naast een mooi artikel ook de cover weten te halen.


23 november 2018

De vernieuwde versie van het Beelen klantportaal/applicatie is uitgebracht. Wij hebben de afgelopen anderhalf jaar hard gewerkt aan ons klantportaal/applicatie.