Geen producten in uw winkelmandje

Nieuwsberichten

16 april 2019

Aan de Hobbemakade zijn we in opdracht van Boele & van Eesteren BV bezig met de totaalsloop van het oude KPN-kantoorpand. Een mooi project in onze hoofdstad.


11 april 2019

Aan de Ankerweg 18 in het Westelijk Havengebied van Amsterdam maakt een voormalige fabriek voor bestrijdingsmiddelen plaats voor de circulaire Bouwhub van VolkerWessels en Beelen. Bij de ontmanteling van de fabriek, uitgevoerd door Beelen Sloopwerken, zijn maar liefst 117 machines en installaties door Foeth gedemonteerd waarna deze worden klaargemaakt voor hergebruik.


09 april 2019

Onze Beelen Scania P280 next generation serie is bijna net zo snel als een F1 auto! Beelen is de komende jaren trotse duurzame dienstverlener van het Circuit Zandvoort.


09 april 2019

Mooi circulair project op de Karspeldreef in Amsterdam.✅
Op de Karspeldreef hebben we diverse producten gedemonteerd en meteen doorgezet naar de afnemers voor direct hergebruik.


02 april 2019

Een aantrekkelijk kantoor draait tegenwoordig niet alleen om de juiste locatie, een prettig binnenklimaat en goede koffie. Afvalinzameling is een belangrijk onderdeel van vastgoedbeheer en kan voor beleggers en gebruikers financiële voordelen opleveren. Vastgoed Journaal sprak hierover met Richard Fennis en Floris Gloudemans van Beelen. "Vanaf de tekentafel moet er al worden nagedacht over afvalinzameling."


26 maart 2019

Inmiddels hebben we de 3000 volgers behaald op onze LinkedIn! Hier zijn we iedereen dankbaar voor! Wij blijven ons best doen om voor jullie interessante en leuke content te delen!♻️


26 maart 2019

Mocht uw ledigingsdag plaatsvinden op één van de onderstaande feestdagen, dan zal deze op een andere dag worden ingehaald. Hieronder kunt u zien op welke dagen de feestdagen worden ingehaald.12 maart 2019

De Kanjer Wens Dag van Nick was niet zomaar een dag, het was een wensdag waarin bijna al zijn wensen uitkwamen!