Jasper Rikken en Rick van Vliet treden toe tot de directie van Beelen

Per 1 september  2019 zullen Jasper Rikken en Rick van Vliet toetreden tot de directie van Beelen. Jasper Rikken in de rol van CEO Beelen Groep, en Rick van Vliet als algemeen directeur Beelen activiteiten beheer.

Jasper zal als CEO van de Beelen Groep met een klein team verantwoordelijk zijn voor de holding activiteiten, daarnaast zal hij ook in Beelen aannemingen plaats nemen naast de huidige directie. Jasper Rikken heeft de afgelopen 15 jaar verschillende functies bekleed bij Brand Loyalty in Den Bosch. Zowel als CFO als wel inkoop directeur world wide.

Bij Beelen aannemingen zal de focus van Jasper  de komende jaren voornamelijk liggen op het  automatiseren en digitaliseren. En verder innovatie doorvoeren, wij willen hiermee goed vooruit blijven lopen op de markt.

Rick zal als algemeen directeur de dagelijkse leiding hebben van  Beelen recycling en Beelen Nederland. Rick van Vliet is de afgelopen 18 jaar werkzaam geweest  bij Renewi voorheen Shanks. Waarvan de  afgelopen twee jaar in de functie van regio directeur zuid Nederland.

Rick zal de komende jaren een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van een van de belangrijkste speerpunten binnen het bedrijf, namelijk een verdere uitbouw van Beelen Recycling en Commercial Waste activiteiten tot een landelijk dekkend bedrijf.  Belangrijk hierbij is het efficiënter verwerken en bewerken van de monostromen afval die ontstaan tijdens het recycling proces.

Visie en toekomst
Met het toetreden van Jasper en Rick zullen er geen wezenlijke veranderingen worden doorgevoerd in de strategie van het bedrijf. De focus van de directie is de komende jaren met name gericht op het verder groeien en professionaliseren.

Over Beelen groep
Beelen is een gezond en succesvol Nederlands bedrijf, opgericht in 1992 door Wim Beelen. Wij zijn gestart als detacheringsbureau in de sloop, – infra en bouwsector. Door ons ondernemende en doortastende karakter, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een grote speler in de Nederlandse markt met een omzet van 150 miljoen euro en meer dan 600 medewerkers.

Terug naar het overzicht