Beelen.nl app & klantportaal vernieuwd!

De vernieuwde versie van het Beelen.nl klantportaal/applicatie is uitgebracht. Wij hebben de afgelopen anderhalf jaar hard gewerkt aan ons klantportaal/applicatie.

De ontwikkelingen die hierin hebben plaatsgevonden passen perfect in onze (digitale) strategie, om onze relaties van het begin tot het einde te ontzien. De vernieuwde versie is voortgekomen uit feedback die we hebben ontvangen van relaties.

Wat is er nieuw?
✔ Het design
✔ De recyclescore
✔ Status van de Bestelling
✔ Hoeveelheid containers per project
✔ Meerdere containers selecteren om te plaatsen,
    wisselen.
✔ Afvalsoort beschrijving
✔ Unieke code bij elke container die besteld wordt

Met deze update is het klantportaal/de applicatie overzichtelijker en nog gebruiksvriendelijker geworden. De werking is nagenoeg hetzelfde en dus vertrouwd voor de gebruikers.

Het klantenportaal biedt de mogelijkheid rapporten op te vragen en uit te draaien van de afvalscheidingspercentages per standplaats, vestiging of voor de gehele organisatie. In overleg met de klant worden gebruikers toegekend die tot een bepaald niveau deze gegevens real-time kunnen raadplegen en documenteren.

U als klant houdt dus de volledige regie over wie wat kan en mag zien binnen uw organisatie. Als er door een aangewezen gebruiker ingelogd wordt herkent ons systeem de rechtenstructuur en geeft de bijhorende informatie weer.

Terug naar het overzicht