Beelen neemt locatie Van Bentum Recycling in Heerhugowaard over

Het terreinoppervlak van sloopbedrijf Beelen in Heerhugowaard is met de overname van de locatie van Van Bentum verdubbeld. “Met deze uitbreiding geven wij onze activiteiten in Noord-Holland een sterke impuls voorwaarts. Het biedt ons de mogelijkheid verdere groei te faciliteren en onze dienstverlening in de regio te verbreden. Wij zijn zeer verheugd dat we in de gelegenheid zijn gesteld de locatie van Van Bentum over te nemen”, aldus CEO Beelen Groep Adriaan Vis.

Recyclebedrijf Van Bentum heeft besloten zich vooral te focussen op het thermisch reinigen van asfalt. Daarvoor wordt primair de locatie in Rotterdam gebruikt. Voor de locatie in Heerhugowaard werd daarom gezocht naar een nieuwe eigenaar. Voor Van Bentum is de Beelen Groep de ‘ideale kandidaat’ voor overname.

Over Beelen Groep
Beelen Groep is een grote duurzame aannemer in de sloopsector en heeft inmiddels een stevige reputatie in integraal afvalmanagement en –recycling. Inmiddels sloopt Beelen meer dan 350 gebouwen per jaar en recycled maar liefst 99.45% van haar (sloop)afval.

Bron: www.wijnoordholland.nl

Terug naar het overzicht