Beelen koopt extra locatie in Amsterdam

AMSTERDAM - Afgelopen week hebben Beelen en LANXESS Manufacturing Netherlands BV (LANXESS) een overeenkomst bereikt tot overdracht van de locatie van LANXESS aan de Ankerweg in Amsterdam. Per streefdatum 31 december 2018 krijgt Beelen hiermee de beschikking over een extra locatie aan de Ankerweg. Afhankelijk van onder meer de goedkeuring voor de activiteiten kan de overdrachtsdatum wijzigen.

Adriaan Vis (CEO Beelen Groep) “Door deze transactie krijgen wij de beschikking over een locatie met een oppervlakte van 100.000 m² direct gelegen aan het Noordzeekanaal. De ruimte en ligging geven volop de mogelijkheid om aan onze bestaande en nieuwe activiteiten een enorme boost voorwaarts te geven. Als dienstverlener zullen wij nog beter in staat zijn om onze klanten te ondersteunen bij hun activiteiten door het verder optimaliseren van onze bestaande activiteiten én het bieden van nieuwe brede (logistieke) oplossingen. De bereikbaarheid van de locatie over weg en water geeft tevens mogelijkheden tot beperking van de milieudruk in de Metropoolregio. Wij zijn zeer verheugd dat we in de gelegenheid zijn gesteld de locatie van LANXESS over te nemen.”

328

Beelen Groep is de grootste, duurzame aannemer in de sloopsector en heeft inmiddels een stevige reputatie in integraal afvalmanagement en –recycling. Inmiddels sloopt Beelen meer dan 350 gebouwen per jaar en recyclet maar liefst 99.45 procent van haar (sloop)afval. Wij investeren in innovaties om steeds meer afval in de kringloop op te nemen. Wij kiezen voor een schone wereld, onze klanten ook!

Bron: www.transport-online.nl

Terug naar het overzicht