Beelen biedt ruimte voor opslag, overslag of bewerking van uw materialen en grondstoffen.

Beelen is continue bezig met het ontwikkelen van duurzame projecten en het verschaffen van kwalitatieve en brede dienstverlening aan hun klanten. Van het ontmantelen van grote panden tot het hergebruik en recyclen van materialen; bij Beelen draait het allemaal om het stimuleren van een duurzame en circulaire economie.

Hiervoor zijn uiteraard ruime milieuvergunningen nodig, waarover Beelen beschikt. Dit creëert voor Beelen de ruimte om een breed portofolio aan (afval)stoffen op te slaan, over te slaan, of te bewerken. Ook beschikt Beelen over het materieel dat nodig is voor deze processen. Van vrachtwagen tot shovel, van torenkraan tot een bobcat, en van sorteerlijn tot mobiele compostmachine. Kortom, alles wat u nodig heeft voor uw recycling processen.  

Aan ruimte geen gebrek. Beelen Terneuzen, een locatie van zo’n ongeveer 20 hectare, is volop in ontwikkeling en wordt stap voor stap opgebouwd en ingericht. Er is inmiddels ruimte beschikbaar om nieuwe activiteiten te ontplooien van allerlei aard.

Kortom: Beelen beschikt over alles wat nodig is om de opslag, het overslaan of het bewerken van uw materiaal zo efficiënt mogelijk te maken. Zo hebben wij dit in de afgelopen twee jaar voor diverse klanten succesvol kunnen doen.

Beschikt u niet over afval, maar over ander materiaal dat opgeslagen moet worden? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Voor vragen of opmerkingen kunt u gerust contact opnemen met René Koppenaal voor meer informatie.

Terug naar het overzicht