Verandert de wereld vandaag niet, dan verandert hij morgen. .

Welkom bij BeelenNEXT

The future of green

Sinds de oprichting van Beelen.nl zijn duurzaamheid en het hoogwaardig hergebruiken van materialen belangrijke kernwaarden. Dit doen we op de Beelen manier; met concrete projecten en een duidelijke visie. Samen met onze opdrachtgevers en partners sluiten wij zo de materiaalcirkels, op weg naar een circulaire economie.

Het vertrekpunt is helder. Duurzaamheid en innovatie staan bij Beelen.nl hoog in het vaandel. Als gevolg hiervan zijn wij koploper als het gaat om hergebruik van complete gebouwonderdelen en recycling van bouw-, sloop-, bedrijfs- en festivalafval. Vaak zelf, soms met partners, altijd met overtuiging en lef.

Met de oprichting van NEXT vieren we waar we staan, en verheugen ons op de constante verandering. Graag nodigen wij u uit. Om met ons deze volgende stap te zetten.

The future of green

Slim & Verzorgd

Met ‘Slim & Verzorgd’ zet Beelen NEXT een nieuwe standaard neer voor het circulair en slim ontmantelen van gebouwen. Een slimme manier van ketensamenwerking die voor onze opdrachtgevers leidt tot lagere kosten, minder risico’s en circulair hergebruik van materialen. Bovenal resulteert onze manier van samenwerken tot een zorgeloos project waarbij alle partijen doen waar ze goed in zijn en optimaal presteren.

Beelen.nl gelooft in het optimaal inzetten van een ieders expertise. Risico’s worden verkleind of gemitigeerd doordat ze worden opgepakt door de partij met de meeste expertise. Als marktleider staan wij voor een breed dienstenpakket en hebben wij veel kennis over het ontmantelen en slopen van een object.

Slim & Verzorgd

Webshop

NEXT staat voor bouwstenen voor een groene toekomst. Alle producten zijn verdeeld over categorieën. Maak uw keuze.