Evenementenreiniging

Evenementenreiniging

Reinigingswerkzaamheden op uw evenement

Voor de reinigingswerkzaamheden op uw evenement onderscheiden we vier fasen:

  • Pre-reiniging
  • Reiniging tijdens uw evenement
  • Nachtreiniging (bij meerdaagse evenementen)
  • Eindschoonmaak en oplevering

Pre-reiniging

Voor aanvang van uw evenement maken onze serviceteams de evenementenlocatie, inclusief parkeerplaatsen en aanlooproutes, schoon. In de opbouwfase plaatsen we alle benodigde inzamelmiddelen (zoals containers) over het gehele evenemententerrein, wordt afval opgeruimd en worden containers geleegd.

Reiniging tijdens uw evenement

Tijdens het evenement zorgen onze serviceteams ervoor dat alle inzamelmiddelen regelmatig worden geleegd om de maximale beschikbaarheid ervan te garanderen. Het ingenomen afval voeren we af naar onze verzamelcontainer(s). De serviceteams houden het evenemententerrein zo schoon mogelijk; hoe minder afval op de grond, des te meer de bezoekers ‘hun’ terrein schoonhouden.

68

Nachtreiniging (bij meerdaagse evenementen)

Bij meerdaagse evenementen of korte opleveringsmomenten van het evenemententerrein kunnen wij zorgen voor een (tussentijdse) nachtreiniging. De werkzaamheden vinden voornamelijk ’s nachts plaats, na sluitingstijd van het evenement. Zo ligt het evenemententerrein aan het begin van de (tweede) evenementendag er weer schoon en netjes bij.

_VDV4794_800_533
_VDV4706_800_533
_VDV4645_800_533

Eindschoonmaak en oplevering (reinigen na afloop)

Direct na afloop van uw evenement reinigen we de locatie. De uiteindelijke oplevering geschiedt conform onze planning en controleren we samen met de klant.