Geen producten in uw winkelmandje

Sloop & Milieu

Wij zijn expert in sloopwerken en werken innovatief, duurzaam en toonaangevend.

Duurzaam en toonaangevend
Wist u dat wij met onze sloopactiviteiten marktleider in Nederland zijn en wereldwijd maar liefst op de 7e plaats staan? Of het nu over kleine of grote objecten gaat, over totaal- of juist renovatiesloop, wij weten als geen ander hoe je dit gedegen aanpakt!

Woningen

Beelen voert voor woningcorporaties en woningeigenaren een groot scala aan werkzaamheden uit. Het gaat hierbij om klussen in groot onderhoud, transformatie, asbestwerkzaamheden, mutatie en totaalsloop. Beelen ontzorgt de klant volledig. 

Lees meer

Kantoren

Inmiddels heeft Beelen in heel Nederland (kantoor)locaties geschikt gemaakt voor herontwikkeling. Ook voor vastgoedbeheerders en bouwaannemers voert Beelen dagelijks sloopwerken uit. In het ontmantelen van kantoren is niets ons vreemd of nog onbekend!

Lees meer

Retail

Beelen heeft veel ervaring met renovatie- en verbouwsloopwerken voor (grote) retail locaties. Supermarkten en grote warenhuizen krijgen met enige regelmaat een totale make-over of verandering van formule. Dit zijn altijd logistiek complexe trajecten met strakke tijdplanning. Door onze ervaring, en omdat wij werken met het modernste materieel, zijn wij vaste partner voor diverse grote winkelformules.

Lees meer

Zorg en onderwijs

Met een voortdurende noodzaak tot verbetering en vernieuwing, zijn werkzaamheden aan ziekenhuizen, scholen, verzorgingscentra en andere medische- en onderwijsgebouwen bij Beelen dagelijkse kost. Hoewel ieder project weer anders is, staat één ding vast: de omgeving mag geen gevaar lopen of hinder ondervinden van de sloopwerkzaamheden!

Lees meer

Industrieel en logistiek

Beelen is specialist in kleine en grote industriële sloopwerken. Een industriële sloop varieert van het verwijderen van asbesthoudende pakkingen tot het compleet slopen van een complexe energiecentrale.

Lees meer

Projecten

Voormalige locatie FloraHolland te Bleiswijk

Met de totaalsloop van het voormalige complex van FloraHolland maakt een indrukwekkende 125.000 m2 aan veilinghal, distributiecentrum en kantoor plaats voor een nieuw distributie-centrum. Beelen is reeds gestart met de eerste fase. Lees meer

Circulaire renovatie-sloop voor transformatie Maanplein Den Haag

Beelen is in opdracht van Pleijsier Bouw Nijkerk B.V. gestart met het demonteren en afvoeren van het inbouwpakket van gebouwencomplex “The Green Campus”. Het voormalig KPN-gebouw met een oppervlakte van ca. 25.000 m2 wordt herontwikkeld naar o… Lees meer

Recente nieuwsberichten

Sloop voormalig ABN AMRO kantoor

Gepubliceerd op: 17-10-2018

Bloemenveiling langzaam tegen de vlakte

Gepubliceerd op: 12-10-2018