Stichting “De Glimmende Wielen” organiseert Truckrun namens stichting Kanjerwens

Geplaatst op: 1-10-2018

Zaterdag 29 september heeft Stichting “De Glimmende Wielen” vanaf de locatie Beelen Amsterdam, op een zeer succesvolle wijze een mini Truckrun georganiseerd voor zieke kindjes namens de stichting Kanjerwens.

Deze dag vond plaats op initiatief van onze kipper chauffeurs, Bert de Jong en Antoine Theunisse, die beiden in het bestuur zitten van stichting de Glimmende Wielen.

Ruim 40 kindjes hebben een onvergetelijke dag meegemaakt en deelgenomen aan een rit in de omgeving van de plant Amsterdam. Op de plant waren ook veel activiteiten waaronder, schminken, springkussens, optreden van een clown en genoeg te eten en te drinken. Dit werd o.a. mogelijk gemaakt door veel collega’s welke die dag optraden als vrijwilliger.

Nadat Bert en Antoine de kindjes vanaf het podium toespraken maakten zij het zeer spannend door net te doen als of de truckers niet zouden komen en verdwaald waren.

Uiteindelijk kwamen onder begeleiding van een echte Amerikaanse politie auto met zwaailampen en sirenes ruim 20 vrachtwagens luid toeterend de locatie Amsterdam oprijden waarna het feest kon beginnen.