State-of-the-art opleidingssysteem voor medewerkers van Beelen

Geplaatst op: 12-12-2017

In samenwerking met Advance Groep bouwt Beelen aan een moderne BedrijfsAcademy voor haar medewerkers. Met deze nieuwe BedrijfsAcademy, die in het eerste kwartaal van 2018 ‘live’ gaat, borgt Beelen onder andere de bewaking van haar VCA certificering, het tijdig behalen van Code 95 uren en de optimalisatie van subsidiemogelijkheden. Met de speciaal ontwikkelde applicatie heeft Beelen er bovendien ook online weer een paradepaardje bij. Daarnaast biedt de BedrijfsAcademy Beelen de mogelijkheid op maat opleidingen, trainingen en assessments te ontwikkelen met professionele opleidingskundigen.

Vlnr: Elroy Hennen (HR Beelen), Adriaan Vis (CEO Beelen), Roberto Palland (Directeur Advance Groep)

Adriaan Vis (CEO Beelen Groep): “Met de realisatie van onze eigen BedrijfsAcademy wordt de organisatie op diverse fronten verder geprofessionaliseerd. Wij faciliteren hiermee dat onze medewerkers zichzelf kunnen blijven ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. Het draagt bij aan de vooruitgang in de vakbekwaamheid van onze medewerkers en ontzorgt ons op het gebied van administratie rondom opleidingen.”

Roberto Palland (Directeur Advance Groep): “Met de realisatie van deze BedrijfsAcademy krijgt de bestaande strategische samenwerking tussen Beelen en Advance een extra impuls. Advance kan met haar jarenlange ervaring daadwerkelijk invulling geven aan een partnership waarin vertrouwen, delen en symmetrie centraal staat”.

Over Beelen

Beelen Groep is de grootste, duurzame aannemer in de sloopsector en heeft inmiddels een stevige reputatie in integraal afvalmanagement en –recycling. Inmiddels sloopt Beelen meer dan 350 gebouwen per jaar en recycled maar liefst 99.45% van haar (sloop)afval. Wij investeren in innovaties om steeds meer afval in de kringloop op te nemen. Wij kiezen voor een schone wereld, onze klanten ook!

Over Advance Groep

Met de BedrijfsAcademy’s biedt Advance Groep een passende oplossing die nauw aansluit bij de hedendaagse behoefte van organisaties in sector Transport & Logistiek. Niet alleen zorgt de op maat ingerichte BedrijfsAcademy ervoor dat opleidingsprocessen worden uitgevoerd en bewaakt, organisaties genieten ook van de toegankelijke kennis en knowhow die binnen Advance Groep en haar partners TLN, TVM en Wabco
beschikbaar is.