Groeiambitie Beelen Groep krijgt nieuwe impuls

Geplaatst op: 20-07-2018

Afgelopen week hebben Beelen en LANXESS Manufacturing Netherlands BV (LANXESS) een overeenkomst bereikt tot overdracht van de locatie. Met de streefdatum van 31 december 2018 krijgt Beelen de beschikking over een extra locatie aan de Ankerweg. Op basis van o.a. goedkeuring door de activiteiten kan de overdrachtsdatum worden gewijzigd.

Adriaan Vis (CEO Beelen Groep) “Door deze transactie krijgen wij de beschikking over een locatie met een oppervlakte heeft van 100.000 m² direct gelegen aan het Noordzeekanaal. De ruimte en ligging geeft volop de mogelijkheid om aan onze bestaande en nieuwe activiteiten een enorme boost voorwaarts te geven.” Als dienstverlener zullen wij nog beter in staat zijn om onze klanten te ondersteunen bij hun activiteiten door het optimaliseren van onze bestaande activiteiten én het bieden van nieuwe brede (logistieke) oplossingen. De bereikbaarheid van de locatie over weg en water geeft tevens mogelijkheden tot beperking van de milieudruk in de Metropoolregio.”

Wij zijn zeer verheugd dat we in de gelegenheid zijn gesteld de locatie van LANXESS over te nemen.

Over Beelen
Beelen Groep is de grootste, duurzame aannemer in de sloopsector en heeft inmiddels een stevige reputatie in integraal afvalmanagement en –recycling. Inmiddels sloopt Beelen meer dan 350 gebouwen per jaar en recyclet maar liefst 99.45% van haar (sloop)afval. Wij investeren in innovaties om steeds meer afval in de kringloop op te nemen. Wij kiezen voor een schone wereld, onze klanten ook!