Beelen Nederland ondertekent samenwerkingsconvenant HTC

Geplaatst op: 10-10-2017

Als één van de zeven grootste strategische facilitaire partners heeft ook Beelen het samenwerkingsconvenant getekend dat er voor moet zorgen dat de High Tech Campus in 2025 de meest duurzame campus van Europa is. Een ambitieus doel waarvoor de kruisbestuiving en samenwerking tussen de facilitaire partners onontbeerlijk is.

Peter van Gils, directeur van Beelen Nederland: “Bij Beelen werken we elke dag met zo’n 600 mensen aan het hergebruiken van materialen en het creëren van grondstoffen. Duurzaamheid zit ons in het bloed. De kans om, met onze facilitaire partners op de High Tech Campus, meer dan een steen bij te dragen aan de duurzame ambities van de slimste vierkante kilometer van Nederland sluit naadloos aan bij onze missie. Bovendien geeft het ons de gelegenheid ons verder te ontwikkelen en optimaal gebruik te maken van de kruisbestuiving.”

Beelen verzorgt op het terrein van de High Tech Campus de afvalstromen op een innovatieve, CO2-neutrale manier. Over het hele terrein en in de gebouwen staan rolcontainers van Beelen die door drie medewerkers van Beelen worden beheerd en geleegd.

Het convenant is de basis voor een betere samenwerking tussen de zeven grootste strategische facilitaire partners: Beelen (afval), CSU (schoonmaak), Dolmans (landschap), Eurest (horeca), KIEN Facility Management, Strukton Worsphere (techniek) en Trigion (beveiliging).