Beelen Heerhugowaard groeit naar volwaardige recyclevestiging

Geplaatst op: 20-11-2014

Beelen_Heerhugowaard_03Onlangs heeft Beelen op de vestiging ca. 5.000 ton mengpuin gebroken tot gecertificeerd menggranulaat. Dit puin was afkomstig van sloopprojecten van Beelen Sloopwerken en werd gebracht door bedrijven uit de regio. Jerry Stam, accountmanager bij Beelen: “Het menggranulaat is gedeeltelijk op het terrein hergebruikt. De rest is beschikbaar voor verkoop.”

Beelen investeert in groei
Het terreinoppervlak is inmiddels verdubbelt. Voor groot vrachtverkeer is een tweede ingang met weegbrug beschikbaar. Zo blijft de doorstroom voor de auto’s met aanhangers en kleine containerauto’s goed. De locatie biedt met de uitbereiding voldoende ruimte op- en overslag van het afval en de bulkgoederen.

Beelen investeert op de vestiging ook in eigen materieel. Onlangs werden een nieuwe haakarm- en portaalauto afgeleverd. Jerry: “De investeringen zijn nodig voor de toenemende vraag naar verhuur van afvalbakken aan particulieren en aannemingsbedrijven.”

Beelen Heerhugowaard accepteert alle bouw- en sloopafvalstromen
Naast groenafval en puin, neemt de vestiging ook alle andere stromen bouw- en sloopafval in. Beelen sorteert dit afval in hout, gips, puin en een reststroom. De secundaire grondstoffen hout en gips worden direct vervoert naar eindverwerkers in de regio. Puin breken we op locatie. De reststroom wordt op een sorteerlijn verder gescheiden in herbruikbare monostromen. We produceren daardoor zo min mogelijk CO2 en bereiken een maximaal scheidingspercentage.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen:
Telefoonnummer 072 – 5723896
email: beelenheerhugowaard@beelen.nl.

De vestiging is op werkdagen geopend van 6:00 tot 17:00 uur. Op zaterdag kunt u bij Beelen terecht tussen 8:00 en 12:00 uur.
Klanten kunnen hun afval brengen en menggranulaat afhalen op het adres:
De Overtoom 2
(1703 RE) in Heerhugowaard
.