Case Verbreding A15

Rotterdam

Project Verbreding A15

A-Lanes-A15-kop1De belangrijkste verkeersader in het Rotterdamse haven- en industriegebied, de A15, ondergaat een grote verandering met als doel: minder files en een betere doorstroming op dit stuk van het wegennet. De A15 wordt breder, waardoor er meer verkeer gemakkelijker door kan rijden. Het project Verbreding A15 omvat naast deze capaciteitsuitbreiding ook het beheer van circa 37 kilometer van de A15 tussen de Tweede Maasvlakte en het knooppunt Vaanplein. Het project is de grootste opdracht uit de geschiedenis van Rijkswaterstaat die in één keer is aanbesteed. Beelen levert op dit project 80.000 ton hydraulisch puingranulaat.

Beelen sluit naadloos aan op het logistieke proces van de opdrachtgever. Dit betekent overdag, ’s nachts en in het weekend leveren. Er is geen ruimte voor vertraging, immers de planning moet gehaald worden. Bij Beelen zijn we daar prima op ingericht. Als het nodig is werken we 24 uur per dag, 7 dagen in de week, ook op de planning. We springen daardoor snel in op de wensen van de klant. Aanpassingen tijdens de uitvoering zijn voor Beelen geen probleem. We gaan mee met de ‘flow’ en denken in oplossingen.

Het granulaat komt uit de productielijn van Beelen Rotterdam e wordt gemaakt van afvalpuin uit de sloop. De breekinstallatie op de vestiging maakt van dit afval een gecertificeerde secundaire grondstof. Alles wordt volledig hergebruikt en in de kringloop opgenomen. Een duurzame gedachte.

Wilt u meer weten over het leveren van gecertificeerde granulaten, informeer gerust. U kunt de recyclevestiging in uw regio benaderen. Uw accountmanager zal persoonlijk met u de mogelijkheden bespreken.